Welkom

Welkom op de site van Hondenkapperij Elburg, hét adres voor de vachtverzorging van uw hond!

In mijn salon behandel ik alle rassen, groot en klein, rashond en kruisingen. In overleg met u wordt uw hond in model gebracht volgens de rasstandaard. Indien uw hond niet onder een bepaald ras valt, wordt deze volledig naar uw wens in model gebracht, voor zover de vachtstructuur van de hond dit toelaat.

Ook kunt u bij mij in de salon terecht voor een regelmatige kam-, borstel- en/of wasbeurt van uw hond, kat of konijn. Alleen het knippen van de nagels is ook mogelijk.

Een standaard behandeling bestaat uit het knippen/plukken/effileren/scheren (dit is afhankelijk het type vacht van uw hond), wassen, drogen, voetjes leeg knippen, nagels knippen, oren uitplukken en/of schoon maken.

Ook kunt u al op jonge leeftijd van uw pup bij mij terecht, want u kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen om uw hond te laten wennen aan de trimsalon. Dit kan al vanaf 8-13 weken. Deze behandeling bestaat met name uit het knippen van de scherpe nageltjes en als de hond zich op zijn gemak voelt krijgt hij/zij een fijne bad en fohnbehandeling.

Roos Leever-Veltman
gediplomeerd hondentrimster

T 06 23 321 468

Scroll to top